Over mij

Mijn naam is Judith Kayadoe, ik ben 31 jaar en de kunstenaar achter Royalty Fine Art. Ik werk nu ongeveer 10 jaar als professioneel kunstenaar, en ik geniet enorm van deze creatieve reis. Mensen zouden mij omschrijven als een persoon die zich verwondert en altijd schoonheid zoekt en ziet. Mijn doel is om het leven van mensen te verrijken met die schoonheid en verwondering. Een schilderij of tekening is iets bijzonders. Het is een product dat voortkomt uit jarenlang oefenen, ontwikkelen en verfijnen, een object waar veel tijd en aandacht in is gestoken.

In een tijd waarin alles zo snel mogelijk en in grote hoeveelheden moet worden geproduceerd, ben ik dankbaar dat ik iets kan creëren dat origineel en authentiek is. Deze liefde voor creëren begon al vroeg. Ik was altijd het kind in de klas dat constant aan het tekenen was (soms tot ergernis van de juffen en meesters), en de drang om dingen te maken is nooit verdwenen.

Ik voel me gezegend met mensen om me heen die altijd in mij hebben geloofd en me hebben aangemoedigd om iets met mijn talent te doen. Inmiddels ben ik 10 jaar gelukkig getrouwd met Jimmy. Hij heeft me vanaf het moment dat we elkaar hebben ontmoet, laten inzien hoe belangrijk het is om te investeren in het talent dat ik heb gekregen. Daar ben ik hem heel dankbaar voor.

 


Ik ben een echt gevoelsmens en ik hou ervan om verhalen te vertellen met de schilderijen en tekeningen die ik maak. Al op jonge leeftijd ontdekte ik mijn vermogen om emotie en gevoel in mijn kunst te leggen en dit over te brengen op de mensen die mijn werk zagen. Vaak hoor ik van mensen die een schilderij van mij in huis hebben hoeveel emotionele waarde het voor hen heeft. Dit geeft mij enorm veel voldoening.

Mijn voorkeur gaat uit naar het maken van schilderijen die opbouwend zijn, of het nu mensen blij maakt of hen helpt door moeilijke tijden in het leven te gaan. Dit doe ik samen met Jezus. Gedurende de jaren heb ik een hechte relatie met Hem ontwikkeld en maak ik ook profetische kunst. Het blijft bijzonder om aan God te vragen wat ik moet maken voor iemand en vervolgens te zien hoe het perfect past bij die persoon, en hoe diegene er enorm door wordt bemoedigd. Dit is iets waar ik een groot hart voor heb.

Daarnaast leg ik me graag toe op het maken van tekeningen en schilderijen waarin ik de schoonheid van mens en natuur vastleg. Ik ben van kinds af aan al verwonderd over het feit dat elk persoon uniek is en hoe emoties kunnen spreken in een kunstwerk, waardoor het ook iets losmaakt bij degene die het werk bekijkt. Dezelfde fascinatie heb ik voor de natuur. Ik ben diep onder de indruk van de schoonheid en veelzijdigheid, het prachtige licht, verschillende weersomstandigheden, de jaargetijden, enzovoort. Dit leg ik vast en deel ik graag met anderen.

Vind u het leuk om mij te volgen? Dat kan!

 

Instagram: judith_royaltyfineart

 

Facebook: https://www.facebook.com/royaltyfineart