Home

Royalty Fine Art is een onderneming die betekenisvolle kunst creëert in een realistische stijl, vaak met een onderliggende christelijke boodschap. Het portfolio omvat zowel eigen vrije werken als in opdracht gemaakte tekeningen, schilderijen en illustraties, allemaal te ontdekken op deze website.

 

Judith Kayadoe, de eigenaar van Royalty Fine Art, heeft inmiddels talloze werken verkocht, variërend van prints en kaarten tot originele schilderijen en tekeningen, zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast is zij bedreven in het creëren van illustraties voor boeken en kleding.

 

 

 

Heeft u altijd al een persoonlijk schilderij of tekening willen hebben? Of het nu gaat om een prachtig landschap, een portret van een dierbare, of een kunstwerk met een diepere betekenis, ik sta klaar om uw visie tot leven te brengen. Samen met God creëer ik positieve profetische schilderijen en werk ik op aanvraag.

 

Als dit u aanspreekt, aarzel dan niet om een bericht te sturen. We kunnen samen bekijken wat er mogelijk is en welke prijs bij uw wensen past. De prijs voor een schilderij begint vanaf 300 euro en is voornamelijk afhankelijk van het gekozen formaat. U kunt contact met mij opnemen door te mailen naar judith@royaltyfineart.com.

Vind u het leuk om mij te volgen? Dat kan! 

 

Instagram: Judith_royaltyfineart.com

 

Facebook: https://m.facebook.com/royaltyfineart/?ref=bookmarks