-Beauty in rain-

Als je door een moeilijke tijd heen gaat vergeet je soms hoe mooi je bent. God ziet niet alleen je gebrokenheid, of de puinhoop die je van je leven hebt gemaakt. Hij weet hoe je oorspronkelijk bent gemaakt en bedoeld door Hem. Hij ziet hoe mooi je bent, voor Hem is het nooit te laat om deze schoonheid opnieuw volledig naar buiten te brengen.

Als je op de juiste manier samen met God door de moeilijke tijd(en) heen gaat, zul je zien dat je nog mooier wordt dan je al bent. Dan kom je erachter hoe sterk je eigenlijk bent, er is geen situatie te zwaar of te groot als je bij en in God blijft. Soms laat Hij je, zoals de bloem in het schilderij, staan in de storm omdat Hij weet dat je het kan. Andere keren staat Hij sterk voor jou en mag je bij Hem rusten en schuilen als een klein, prachtig, kwetsbaar vlindertje. (zie schilderij).

Er is altijd hoop, er komt altijd een moment dat het stopt met stormen en regenen. Na de storm komt er een tijd dat je vleugels kunnen drogen, en als je vleugels droog zijn vlieg je weer weg . Nooit zul je de wereld meer hetzelfde zien. Het is een feest om in de storm te staan, als je je ogen gericht houd op God en de toekomst. Hij zal je belonen, alles ten goede keren en fantastisch gebruiken omdat je zoveel dingen geleerd hebt over jezelf, anderen, het leven en God zelf.

 

                                    Leeland lyrics: "Holy spirit have you way"

 

                                 In times of trouble, though trials may come

                                       The rock of ages is standing strong

                                    I'm fighting battles, but the war is won

                                       So I'll run to you and surrender all

 

                                                    As I lay down my life

                                                   And pick up my cross

                              What a joy it is to give my life away to you

                                                           All that I need,

                                                           All that I seek

                                                     Is You here with me

                                       Holy Spirit have Your way in me!

Reactie schrijven

Commentaren: 0