-Not alone-

Dit schilderij is geïnspireerd door het nummer: Not alone  van RED.

 

Ik ken dit nummer nu inmiddels al een tijdje en ik heb door moeilijke perioden heen geleerd dat dit nummer waar is. Als het lijkt alsof je hele wereld in elkaar stort is God er gelukkig altijd nog en ik heb ervaren, dat je  als het ware van de wereld af kunt stappen en alleen nog maar bij God kunt zijn door je volledig op Hem te richten. Als je door een moeilijke tijd heen gaat en zelf geen hoop meer hebt of geen mooie dingen meer ziet voor de toekomst, vraag dan aan God wat Hij voor je heeft voor de toekomst. Ik kan je garanderen dat het altijd iets moois en hoopvol is. Dat beloofd God ook in de bijbel. Datgene, wat God tegen je zegt over de toekomst, hou dat vast want het is een belofte. Iets waar je naar uit kunt kijken, kijk voorbij je situatie en wacht af/kijk uit naar het mooie wat komen gaat!

Ik heb me aan Gods beloften vastgeklemd terwijl ik door een hoop moeilijke dingen in dit leven heen moest en ik weet zeker dat ik het niet zo goed vol gehouden had (en nog steeds volhoud) als ik die beloften niet had gehad. Nu, ook al is de storm nog niet helemaal over, zie ik dat God mij beloont, zegent EN zijn beloften nakomt! En ik kan je zeggen.. Hij is niet zuinig :) God houdt van zijn kinderen en wil  dat ze gelukkig zijn en ze overladen met zijn zegen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0