- You make all things new -

Ik heb dit schilderij gemaakt na een heel moeilijke periode waarin ik onder andere depressief was. God keert elke situatie ten goede als je Hem vertrouwd, dat heeft Hij mij echt geleerd. Ik had de behoefte om dit proces van heel worden, vertrouwen en genezing in een beeld te vangen.

Bijna alles in dit schilderij heeft een symbolische betekenis. Ik heb er voor gekozen om niet alles uit te leggen, ik denk dat het schilderij voor zich spreekt en dat bepaalde aspecten voor ieder persoon een andere inhoud/betekenis/lading heeft.

 

Ik geloof dat kunst gemaakt onder leiding van de Heilige Geest een genezende werking kan hebben. Ik hoop dat dit schilderij mensen bemoedigt, de waarheid laat zien en ze helpt op hun weg naar genezing.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0