Webshop

Heeft u zelf een tekening of schilderij in gedachten? Laat het mij weten, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Voor portrettekeningen moet u zijn bij het tabblad: Portret laten tekenen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet contact met mij op te nemen.

Mail: judith@royaltyfineart.com

Telefoon: 0621909853

Of klik op: "Contact" en vul daar uw vraag in.

*Ik verkoop nu ook lijsten in allerlei kleuren en maten! Wilt u een mooie lijst om uw tekening of schilderij? Laat het mij dan weten.

*En sinds kort verkoop ik prints van mijn werk! De tekeningen in de map: Evidence of hope (te zien in mijn portfolio) zijn verkrijgbaar in A4: 25 euro. Voor de rest van de tekeningen en schilderijen zijn de formaten en prijzen verschillend (afhankelijk van de grote, materiaal etc.) Wilt u graag een print? Stuur mij dan even een berichtje.

 

Are you interested in a print or card(s)? Sent me a message: judith@royaltyfineart.com. I also have prints and my art available printed on all kinds of product on: https://fineartamerica.com/art/judith+kayadoe

If you are not from the Netherlands and you would like to order my book, please sent me a message and I will order one for you.

Boek Evidence of Hope; a Personal Healing Journey Captured with Art

Van jongs af aan zat ik gevangen in het satanisme, ik wist niet beter dan dit totdat ik oud genoeg was om te studeren en op kamers te gaan. Ik kampte met zoveel fysieke en mentale problemen dat ik niet meer wilde leven. God had andere plannen met mij en leidde iemand op mijn pad die naar dezelfde school ging als ik. Om een lang verhaal kort te maken, deze persoon (nu mijn man) hielp me samen met Jezus uit het satanisme te breken en we hebben een aantal bizarre en extreem moeilijke jaren doorgemaakt. In deze periode kwamen veel onderdrukte herinneringen terug en begon ik aan een lange, moeilijke weg van genezing en bevrijding samen met Jezus om alle schade te herstellen die was aangericht in de jaren dat ik gevangen zat in het satanisme. Hij hielp me bij elke stap van mijn genezingsproces en wist precies wat er moest gebeuren. En nu ben ik een totaal ander mens! Tijdens deze genezingsreis had ik veel gesprekken en ontmoetingen met Jezus. Een aantal daarvan heb ik in dit boek vastgelegd in de vorm van tekeningen met verhaaltjes. Dit boek is dus een soort dagboek met kunst, de verhalen zijn geen fictie; het zijn echte momenten die ik heb vastgelegd. Ik hoop dat dit boek bemoediging, hoop, troost en genezing zal brengen. En ik hoop dat je door dit boek zult weten dat Jezus nooit ver weg is, maar juist heel dichtbij.

 

Het boek is in het engels! Nederlandse versie is op dit moment nog niet beschikbaar

€ 27,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Handgeschilderd denim jasje (zwaan) -Painted denim jacket (swan)

Prachtig en uniek spijker jasje. Ik heb de afbeelding er zelf op geschilderd met speciale verf zodat het goed gehecht is aan het jasje en blijft zitten als je hem wast. Het jasje is maat M van het merk Only en is zo goed als nieuw.

Ik doe dit ook in opdracht, dus heb je zelf een jasje, broek of...? En wil je dat ik er iets moois van maak? Stuur me dan een mailtje of vul het contact formulier in via deze site en laat me weten wat je in gedachten hebt.

 

*Advies voor het wassen: op een lage temperatuur tot maximaal 40C, ik raad aan om er geen andere kledingstukken bij te doen i.v.m. schuren tegen de afbeelding. 

Handgeschilderd jasje (zwaan)

€ 95,00

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Precious

Precious. Ik vind bloemen echt prachtig. Van mij mogen ze het hele jaar door groeien. Als ik kijk naar de kleuren, de structuur van de blaadjes en de vormen verbaas ik me elke keer weer. Er komt zelfs een heerlijke geur vanaf. Toch zijn ze zo kwetsbaar en bloeien vaak maar heel kort. Wat een zorg heeft God dan toch aan zoiets als bloemen besteed. Als we volledig zouden beseffen hoe waardevol wij dan wel niet voor Hem zijn, zijn meesterwerken! Dan zouden we echt volledig zorgeloos kind van Hem kunnen zijn en ons zo licht en vrij voelen als vlinders. 

Schilderij op canvasboard met olieverf.

 

Formaat 50x60cm. Eventueel ook met een prachtige  lijst! (Niet bij onderstaande prijs inbegrepen) Stuur mij hiervoor een berichtje.

€ 325,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Dream

Profetische tekening over dromen. Toen ik de beelden kreeg voor deze tekening had ik de indruk dat God iedereen wil uitdagen om te dromen. Niet klein maar juist groot! Net als kinderen die makkelijk geloven dat alles mogelijk is, zo wil God ook dat wij naar deze wereld kijken. Wij zijn Gods kinderen en voor Hem is niets te gek of te groot. Ik heb alle seizoenen verwerkt in deze tekening, als symbool voor het onmogelijke en omdat ik het idee heb dat het niet uitmaakt in welk seizoen je zit in je leven. Droom voor jezelf en de wereld om je heen! 

35x45cm tekening met kleurpotlood

€ 315,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Brilliant Creator

Grote, kleurrijke tekening van een papegaai. Tijdens het maken van deze tekening werd ik er bij stilgezet hoe ongelooflijk veel aandacht God besteed aan ieder schepsel dat Hij maakt. Vandaar de titel: Brilliant Creator. 

Ik heb  met mijn polychromos kleurpotloden gewerkt. 

Formaat 35,5x51 cm

€ 265,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Handgeschilderd denim jasje (painted denim jacket)

Prachtig en uniek spijker jasje. Ik heb de afbeelding er zelf op geschilderd met speciale verf zodat het goed gehecht is aan het jasje en blijft zitten als je hem wast. Het jasje is maat M van het merk Benetton jeans en is zo goed als nieuw.

Ik doe dit ook in opdracht, dus heb je zelf een jasje, broek of...? En wil je dat ik er iets moois van maak? Stuur me dan een mailtje of vul het contact formulier in via deze site en laat me weten wat je in gedachten hebt.

 

*Advies voor het wassen: op een lage temperatuur tot maximaal 40C, ik raad aan om er geen andere kledingstukken bij te doen i.v.m. schuren tegen de afbeelding. 

Hangeschilderd denim jasje (meisje op schommel)

€ 75,00

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Glorious

Prachtige kleurrijke tekening van twee colibries. Ik ben tijdens het maken van zulke tekeningen altijd erg onder de indruk van de kleuren en details. Zulke kleine beestjes met zoveel creativiteit en precisie gemaakt. Ik hoop dat u hetzelfde ziet als ik bij het kijken naar deze tekening! Formaat: 45cm bij 35cm. Medium: kleurpotlood.

€ 265,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Catching eyes

Mooie tekening op een 30x35cm canson blad. Gemaakt met polychromos potloden.

De tekening is gefixeerd dus de kleuren zullen niet vervagen, ook niet bij aanraking.

De kleur van het papier zorgt voor een originele en authentieke uitstraling.

Vooral de beestachtige uitstraling van de ogen zullen de aandacht trekken van ieder die er naar kijkt.

€ 165,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

New world vision

Mooie grote frisse tekening gemaakt met kleurpotlood. Als ik denk aan de wereld zoals God het bedoeld heeft dan denk ik hieraan. Geen oorlog, geen vernielde natuur maar juist schoonheid in zijn volheid. Zonder angst in wat voor vorm dan ook. Gemaakt met kleurpotloden

Formaat: 35,5x51 cm

€ 265,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Lighthearted

Filippenzen 4:6,7 Maak je nergens zorgen over, maar vertel in gebed aan God wat je nodig hebt. Dank Hem ook voor alles. Dan zal de vrede van God, die wij met geen mogelijkheid kunnen begrijpen, jullie hart en jullie gedachten beschermen in Jezus Christus.

Vrolijke, frisse, kleurrijke tekening gemaakt met kleurpotlood op A4 formaat.

(Kijk in mijn portfolio voor een grotere foto) 

€ 215,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Sovereign

Schilderij op een canvasboard met olieverf. (Een canvasboard kun je in een gewone fotolijst doen zonder glas.)

Een profetisch schilderij aan de hand van een beeld wat God mij liet zien. Jezus is soeverein over ons en alles waar we doorheen gaan. Hij is zelf voor ons uit gegaan. Ik heb Jezus een keer gezien met de littekens in zijn handen in de zwaarste periode van mijn leven. Hij zei, toen ik naar het litteken in zijn hand keek, dat ik dit moment goed in mij op moest nemen. " Ik ben er dwars doorheen gegaan zei Hij." Als we voor enge en moeilijke dingen staan in het leven is Jezus daar al en Hij wacht op ons om er samen doorheen te gaan. Hij belooft ons ook dat er aan de andere kant van de waterval (dus als we door het moeilijke heen zijn gegaan), er een vergoeding voor ons klaar ligt voor alle moeilijke dingen. Jezus weet altijd hoe Hij van iets slechts of iets wat stuk is, iets moois kan maken want Hij is soeverein.

 

Formaat 50x60cm

€ 285,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Into the world

Schilderij op canvasboard met olieverf. (Het leuke aan canvasboard is dat het in een gewone fotolijst past zonder glas)

Een profetisch schilderij over kiezen voor vrijheid in plaats van angst en te zijn zoals God het graag wil en bedoeld heeft.

 

Kom uit je kooi mijn kind, wees niet bang! Als Ik in je leef is er niets en niemand die je gevangen kan houden. Ik heb geen kooien gemaakt om je in te stoppen. Ik heb een prachtige wereld voor je gemaakt om te ontdekken en in te leven. Kom uit je kooi mijn kind. Jij hebt de sleutels, want wat van Mij is is van jou! Je hoort bij Mijn koninkrijk en er is niets wat dit koninkrijk niet heeft.

Ik heb je gemaakt om gelukkig te zijn, Ik heb je gemaakt om te zijn zoals Ik ben, Ik heb je gemaakt om te ontdekken wie je bent, Ik heb je gemaakt om te genieten van het leven en Ik heb je gemaakt om vrij te zijn.

Kom uit je kooi mijn kind en wees niet bang.

 

Formaat: 50x60com

€ 295,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Freedom

Schilderij met olieverf. De randen van het doek zijn ook mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is.

Schilderij over het maken van een vrije val en daarmee de weg naar vrijheid. (Voor een uitgebreidere beschrijving verwijs ik u naar het kopje: "blog".)

Formaat: 40x30cm

€ 215,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Exploring eternity

Elke keer als u naar dit werk kijkt zult u weer iets anders zien/ontdekken, omdat het zoveel elementen en details bevat.

Het schilderij straalt een vrolijke sfeer uit en bevat erg veel kleur, waardoor het mooi zal hangen/staan in ieders interieur.

Ik denk dat de titel voor zich spreekt.

Dit schilderij is gemaakt op een canvasboard.

Formaat: 40x50cm

€ 250,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Not alone

Schilderij met olieverf. De randen van het doek zijn ook mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is.

Schilderij over beloften van God en het nooit alleen zijn. (Voor een uitgebreidere beschrijving verwijs ik u naar het kopje: "blog".)

Formaat:50x60cm

€ 265,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen