Webshop

Ik gebruik altijd professionele materialen, dus er worden alleen producten verkocht van goede kwaliteit zodat u jaren plezier zult hebben van uw tekening of schilderij.

Heeft u zelf een tekening of schilderij in gedachten? Laat het mij weten, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet contact met mij op te nemen.

Mail: judith@royaltyfineart.com

Telefoon: 0621909853

Of klik op: "Contact" en vul daar uw vraag in.

Glorious

Prachtige kleurrijke tekening van twee colibries. Ik ben tijdens het maken van zulke tekeningen altijd erg onder de indruk van de kleuren en details. Zulke kleine beestjes met zoveel creativiteit en precisie gemaakt. Ik hoop dat u hetzelfde ziet als ik bij het kijken naar deze tekening! Formaat: 45cm bij 35cm. Medium: kleurpotlood.

€ 135,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Lighthearted

Filippenzen 4:6,7 Maak je nergens zorgen over, maar vertel in gebed aan God wat je nodig hebt. Dank Hem ook voor alles. Dan zal de vrede van God, die wij met geen mogelijkheid kunnen begrijpen, jullie hart en jullie gedachten beschermen in Jezus Christus.

(Kijk in mijn portfolio voor een grotere foto) 

€ 75,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Into the world

Schilderij op canvasboard met olieverf.

Een profetisch schilderij over kiezen voor vrijheid in plaats van angst. Te zijn zoals God het graag wil en bedoeld heeft.

 

Kom uit je kooi mijn kind, wees niet bang! Als Ik in je leef is er niets en niemand die je gevangen kan houden. Ik heb geen kooien gemaakt om je in te stoppen. Ik heb een prachtige wereld voor je gemaakt om te ontdekken, in te leven. Kom uit je kooi mijn kind. Jij hebt de sleutels, want wat van Mij is is van jou! Je hoort bij Mijn koninkrijk en er is niets wat dit koninkrijk niet heeft.

Ik heb je gemaakt om gelukkig te zijn, Ik heb je gemaakt om te zijn zoals Ik ben, Ik heb je gemaakt om te ontdekken wie je bent, Ik heb je gemaakt om te genieten van het leven en Ik heb je gemaakt om vrij te zijn.

Kom uit je kooi mijn kind en wees niet bang.

 

Formaat: 50x60com

€ 135,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

New world vision

Mooie grote frisse tekening gemaakt met kleurpotlood. Als ik denk aan de wereld zoals God het bedoeld heeft dan denk ik hieraan. Geen oorlog, geen vernielde natuur maar juist schoonheid in zijn volheid. Zonder angst in wat voor vorm dan ook. De potloden die ik gebruik zijn lightfast, wat inhoud dat de kleuren mooi zullen blijven en niet vervagen.

Formaat: 35,5x51 cm

€ 135,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen

Brilliant Creator

Grote, kleurrijke tekening van een papegaai. Tijdens het maken van deze tekening werd ik er bij stilgezet hoe ongelooflijk veel aandacht God besteed aan ieder schepsel dat Hij maakt. Vandaar de titel: Brilliant Creator. 

Ik heb  met mijn polychromos kleurpotloden gewerkt. Deze potloden zijn lightfast, wat inhoud dat de kleuren mooi zullen blijven en niet vervagen.

Formaat 35,5x51 cm

€ 135,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Precious

Schilderij op canvasboard met olieverf.

Ik heb gewerkt met diverse, mooie, heldere kleuren om het geheel een bijzonder lichte en vrolijke uitstraling te geven. Ik heb in dit schilderij geprobeerd vast te leggen hoe ik heb ervaren dat Jezus naar ons kijkt. Voor Hem ben je onbetaalbaar! Als je echt begrijpt hoe waardevol je bent, ben je zo vrij als een vlinder

Formaat: 50x60cm

€ 135,00

 • Uitverkocht

Isaiah 49:15-16

VERKOCHT

Jesaja 49:15-16

Maar kan een vrouw haar zuigeling vergeten of harteloos zijn tegen het kind dat zij droeg? Zelfs al zou zij het vergeten, ik vergeet jou nooit. Ik heb je in mijn handpalm gegrift, je muren staan mij steeds voor ogen

Mooie warme tekening zonder lijst. Als u de tekening iets kleiner wilt hebben zodat  deze in een standaard A4 formaat lijst past kunt u dit zonder problemen doen. Het zal niets afdoen aan de tekening zelf.

Afmetingen: 23x30,5 cm

(De tekening is in groter formaat te zien in mijn portfolio!)

€ 40,00

 • Uitverkocht

Exploring eternity

Elke keer als u naar dit werk kijkt zult u weer iets anders zien/ontdekken, omdat het zoveel elementen en details bevat.

Het schilderij straalt een vrolijke sfeer uit en bevat erg veel kleur, waardoor het mooi zal hangen/staan in ieders interieur.

Dit schilderij is gemaakt op een canvasboard.

Formaat: 40x50cm

€ 85,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Kat portret

Mooie tekening op een 30x35cm canson blad. Gemaakt met polychromos potloden.

De tekening is gefixeerd dus de kleuren zullen niet vervagen, ook niet bij aanraking.

De kleur van het papier zorgt voor een originele en authentieke uitstraling.

Vooral de beestachtige uitstraling van de ogen zullen de aandacht trekken van ieder die er naar kijkt.

€ 75,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Savanne tekening

VERKOCHT

Deze tekening is gemaakt op een 32x41cm Canson papier met grafiet potloden. 

Hij is gefixeerd dus u hoeft niet bang te zijn dat u de tekening uitveegt tijdens aanraking.

De kleur van het papier geeft de tekening een bijzondere en authentieke uitstraling.

€ 45,00

 • Uitverkocht

Not alone

Schilderij met olieverf. De randen van het doek zijn ook mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is.

Schilderij over beloften van God en het nooit alleen zijn. (Voor een uitgebreidere beschrijving verwijs ik u naar het kopje: "blog".)

Formaat:50x60cm

€ 100,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Christmas Eve

Schilderij met olieverf. De randen van het doek zijn ook mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is.

Gezellig schilderij voor aan de muur in de koude wintermaanden. Zorgt voor een extra gezellige en warme sfeer in huis.

Formaat: 80x60cm

€ 150,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Freedom

Schilderij met olieverf. De randen van het doek zijn ook mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is.

Schilderij over het maken van een vrije val en daarmee de weg naar vrijheid. (Voor een uitgebreidere beschrijving verwijs ik u naar het kopje: "blog".)

Formaat: 40x30cm

€ 55,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

You make all things new

Schilderij met acrylverf. De randen van het doek zijn ook mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is. Bevat een laag matte vernis (Winsor&Newton) om het schilderij te beschermen.

Een proces van heel worden, vertrouwen en genezing heb ik in dit schilderij in een beeld gevangen. (Voor een uitgebreidere beschrijving verwijs ik u naar het kopje: "blog".)

Formaat: 80x60cm

€ 125,00

 • Uitverkocht

Psalm 62:7

Schilderij met olieverf. De randen van het doek zijn mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is. Voor de beschrijving van dit schilderij verwijs ik u naar het kopje: "blog".

Psalm 62:7

Formaat: 50x40cm

€ 45,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen