Webshop

Heeft u zelf een tekening of schilderij in gedachten? Laat het mij weten dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Voor portrettekeningen moet u zijn bij het tabblad: 'Portret laten tekenen'.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet contact met mij op te nemen.

Mail: judith@royaltyfineart.com

Telefoon: 0621909853

Of klik op: "Contact" en vul daar uw vraag in.

*Ik heb nu ook lijsten beschikbaar in allerlei kleuren en maten! Wilt u een mooie lijst om uw tekening of schilderij of heeft u daar hulp bij nodig? Neem gerust contact met mij op.

*Sinds kort verkoop ik prints en kaarten van mijn werk! Prints zijn verkrijgbaar in A4 formaat: 25 euro en in A3 formaat: 35 euro. De kaarten zijn 1,75,- euro per stuk en 5 voor 8,- euro. U kunt mijn tekeningen en schilderijen bekijken in mijn 'portfolio'. Ziet u daar iets moois tussen waar u  graag een print of kaart van wilt? Stuur mij dan even een berichtje.

 

Are you interested in prints or cards? Sent me a message: judith@royaltyfineart.com. I also have prints, original art, and my art printed on all kinds of products available on: https://fineartamerica.com/art/judith+kayadoe

If you see a work of art you would like to order or if you want to commission me, please sent me an email: judith@royaltyfineart.com

*If you are not from the Netherlands and you would like to order my book, please sent me a message and I will order one for you.

Boek Evidence of Hope; a Personal Healing Journey Captured with Art

Van jongs af aan zat ik gevangen in het satanisme, ik wist niet beter dan dit totdat ik oud genoeg was om te studeren en op kamers te gaan. Ik kampte met zoveel fysieke en mentale problemen dat ik niet meer wilde leven. God had andere plannen met mij en leidde iemand op mijn pad die naar dezelfde school ging als ik. Om een lang verhaal kort te maken, deze persoon (nu mijn man) hielp me samen met Jezus uit het satanisme te breken en we hebben een aantal bizarre en extreem moeilijke jaren doorgemaakt. In deze periode kwamen veel onderdrukte herinneringen terug en begon ik aan een lange, moeilijke weg van genezing en bevrijding samen met Jezus om alle schade te herstellen die was aangericht in de jaren dat ik gevangen zat in het satanisme. Hij hielp me bij elke stap van mijn genezingsproces en wist precies wat er moest gebeuren. En nu ben ik een totaal ander mens! Tijdens deze genezingsreis had ik veel gesprekken en ontmoetingen met Jezus. Een aantal daarvan heb ik in dit boek vastgelegd in de vorm van tekeningen met verhaaltjes. Dit boek is dus een soort dagboek met kunst, de verhalen zijn geen fictie; het zijn echte momenten die ik heb vastgelegd. Ik hoop dat dit boek bemoediging, hoop, troost en genezing zal brengen. En ik hoop dat je door dit boek zult weten dat Jezus nooit ver weg is, maar juist heel dichtbij.

 

Het boek is in het engels! Nederlandse versie is op dit moment nog niet beschikbaar

€ 27,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Masterpiece

Wat ik mooi vind aan deze tekening is dat ik gemerkt heb dat iedereen er iets anders uit haalt voor zichzelf. Voor iedereen spreekt het op zijn/haar eigen manier.

Wat ik met deze tekening wil uitbeelden is wat er gebeurd als je probeert iemand anders te zijn of als je bijvoorbeeld gepest wordt. Langzaam zul je je eigen unieke kleuren verliezen, jezelf kwijtraken en je gevangen voelen. (Als je goed kijkt zie je dat er in het linkeroog iemand gevangen zit) Iedereen is een klein puzzelstukje en heeft een unieke positie/taak in Gods enorme plan. Je hele leven zul je groeien en bloeien en ontdekken wie je echt bent. En als je echt ontdekt wie je bent en wie je bent in Jezus kun je je zo vrij en licht voelen als een vlinder. Je zult blij kunnen zijn voor anderen als ze ergens in uitblinken, je voelt niet meer de behoefte om jezelf te vergelijken met de onzekerheid die daarmee gepaard kan gaan en het idee dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Dit is precies wat de wereld om ons heen constant communiceert. Je bent nooit goed genoeg ... Gelukkig is dit niet hoe God werkt en naar ons kijkt. Er is er maar een zoals jij en je bent perfect! Probeer jezelf niet te veranderen maar vind jezelf en ontdek wie je bent. Niets is mooier dan dat! 

Deze tekening heb ik gemaakt met kleurpotloden, formaat; 35,5x 51cm

Masterpiece. Tekening met kleurpotloden. Formaat: 35,5x51cm

€ 320,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Handgeschilderd denim jasje (zwaan) -Painted denim jacket (swan)

Prachtig en uniek spijker jasje. Ik heb de afbeelding er zelf op geschilderd met speciale verf zodat het goed gehecht is aan het jasje en blijft zitten als je hem wast. Het jasje is maat M van het merk Only en is zo goed als nieuw.

Ik doe dit ook in opdracht, dus heb je zelf een jasje, broek of...? En wil je dat ik er iets moois van maak? Stuur me dan een mailtje of vul het contact formulier in via deze site en laat me weten wat je in gedachten hebt.

 

*Advies voor het wassen: op een lage temperatuur tot maximaal 40C, ik raad aan om er geen andere kledingstukken bij te doen i.v.m. schuren tegen de afbeelding. 

Handgeschilderd jasje (zwaan) Maat: M, merk: Only

€ 95,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Precious

Precious. Ik vind bloemen echt prachtig. Van mij mogen ze het hele jaar door groeien. Als ik kijk naar de kleuren, de structuur van de blaadjes en de vormen verbaas ik me elke keer weer. Er komt zelfs een heerlijke geur vanaf. Toch zijn ze zo kwetsbaar en bloeien vaak maar heel kort. Wat een zorg heeft God dan toch aan zoiets als bloemen besteed. Als we volledig zouden beseffen hoe waardevol wij dan wel niet voor Hem zijn, zijn meesterwerken! Dan zouden we echt volledig zorgeloos kind van Hem kunnen zijn en ons zo licht en vrij voelen als vlinders. 

Schilderij op canvasboard met olieverf.

 

Formaat 50x60cm. Eventueel ook met een prachtige  lijst! (Niet bij onderstaande prijs inbegrepen) Stuur mij hiervoor een berichtje.

Precious. Olieverf schilderij 60x50cm

€ 325,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Dream

Profetische tekening over dromen. Toen ik de beelden kreeg voor deze tekening had ik de indruk dat God iedereen wil uitdagen om te dromen. Niet klein maar juist groot! Net als kinderen die makkelijk geloven dat alles mogelijk is, zo wil God ook dat wij naar deze wereld kijken. Wij zijn Gods kinderen en voor Hem is niets te gek of te groot. Ik heb alle seizoenen verwerkt in deze tekening, als symbool voor het onmogelijke en omdat ik het idee heb dat het niet uitmaakt in welk seizoen je zit in je leven. Droom voor jezelf en de wereld om je heen! 

35x45cm tekening met kleurpotlood

Dream. Tekening met kleurpotloden, 35x45cm

€ 315,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Brilliant Creator

Grote, kleurrijke tekening van een papegaai. Tijdens het maken van deze tekening werd ik er bij stilgezet hoe ongelooflijk veel aandacht God besteed aan ieder schepsel dat Hij maakt. Vandaar de titel: Brilliant Creator. 

Ik heb  met mijn polychromos kleurpotloden gewerkt. 

Formaat 35,5x51 cm

Brilliant Creator. Tekening met kleurpotloden van een papegaai, formaat 35,5x51cm

€ 285,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Handgeschilderd denim jasje (painted denim jacket)

Prachtig en uniek spijker jasje. Ik heb de afbeelding er zelf op geschilderd met speciale verf zodat het goed gehecht is aan het jasje en blijft zitten als je hem wast. Het jasje is maat M van het merk Benetton jeans en is zo goed als nieuw.

Ik doe dit ook in opdracht, dus heb je zelf een jasje, broek of...? En wil je dat ik er iets moois van maak? Stuur me dan een mailtje of vul het contact formulier in via deze site en laat me weten wat je in gedachten hebt.

 

*Advies voor het wassen: op een lage temperatuur tot maximaal 40C, ik raad aan om er geen andere kledingstukken bij te doen i.v.m. schuren tegen de afbeelding. 

Hangeschilderd denim jasje (meisje op schommel) Maat: M, merk Only

€ 75,00

 • 1 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Glorious

Prachtige kleurrijke tekening van twee colibries. Ik ben tijdens het maken van zulke tekeningen altijd erg onder de indruk van de kleuren en details. Zulke kleine beestjes met zoveel creativiteit en precisie gemaakt. Ik hoop dat u hetzelfde ziet als ik bij het kijken naar deze tekening! Formaat: 45cm bij 35cm. Medium: kleurpotlood.

Glorious. Tekening met kleurpotloden, formaat: 45x35cm

€ 285,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Catching eyes

Mooie tekening op een 35x30cm canson blad. Gemaakt met polychromos potloden.

De tekening is gefixeerd dus de kleuren zullen niet vervagen, ook niet bij aanraking.

De kleur van het papier zorgt voor een originele en authentieke uitstraling.

Vooral de beestachtige uitstraling van de ogen zullen de aandacht trekken van ieder die er naar kijkt.

Catching eyes. Tekening van een kat op gekleurd papier met kleurpotloden. Formaat:35x30cm

€ 165,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

New world vision

Mooie grote frisse tekening gemaakt met kleurpotlood. Als ik denk aan de wereld zoals God het bedoeld heeft dan denk ik hieraan. Geen oorlog, geen vernielde natuur maar juist schoonheid in zijn volheid. Zonder angst in wat voor vorm dan ook. Gemaakt met kleurpotloden

Formaat: 51x35,5 cm

New world vision. Tekening met kleurpotloden. Formaat: 51x35,5cm

€ 265,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Lighthearted

Filippenzen 4:6,7 Maak je nergens zorgen over, maar vertel in gebed aan God wat je nodig hebt. Dank Hem ook voor alles. Dan zal de vrede van God, die wij met geen mogelijkheid kunnen begrijpen, jullie hart en jullie gedachten beschermen in Jezus Christus.

Vrolijke, frisse, kleurrijke tekening gemaakt met kleurpotlood op A4 formaat.

(Kijk in mijn portfolio voor een grotere foto) 

Lighthearted. Tekening met kleurpotloden. A4 formaat

€ 225,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Into the world

Schilderij op canvasboard met olieverf. (Het leuke aan canvasboard is dat het in een gewone fotolijst past zonder glas)

Een profetisch schilderij over kiezen voor vrijheid in plaats van angst en te zijn zoals God het graag wil en bedoeld heeft.

 

Kom uit je kooi mijn kind, wees niet bang! Als Ik in je leef is er niets en niemand die je gevangen kan houden. Ik heb geen kooien gemaakt om je in te stoppen. Ik heb een prachtige wereld voor je gemaakt om te ontdekken en in te leven. Kom uit je kooi mijn kind. Jij hebt de sleutels, want wat van Mij is is van jou! Je hoort bij Mijn koninkrijk en er is niets wat dit koninkrijk niet heeft.

Ik heb je gemaakt om gelukkig te zijn, Ik heb je gemaakt om te zijn zoals Ik ben, Ik heb je gemaakt om te ontdekken wie je bent, Ik heb je gemaakt om te genieten van het leven en Ik heb je gemaakt om vrij te zijn.

Kom uit je kooi mijn kind en wees niet bang.

 

Formaat: 60x50cm

Into the world. Schilderij met olieverf. Formaat: 60x50cm

€ 295,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Exploring eternity

Elke keer als u naar dit werk kijkt zult u weer iets anders zien/ontdekken, omdat het zoveel elementen en details bevat.

De vrolijke sfeer die dit schilderij uitstraalt en de kleuren die erin verwerkt zijn zorgen voor een positive vibe in de ruimte waar hij hangt.

Dit schilderij is gemaakt op een canvasboard.

Formaat: 50x40cm

Exploring eternity. Schilderij met olieverf. Formaat: 50x40cm

€ 250,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen

Not alone

Schilderij met olieverf. De randen van het doek zijn ook mee geschilderd waardoor een lijst niet noodzakelijk is.

Schilderij over beloften van God en het nooit alleen zijn. Dit schilderij beeld uit hoe het voelt als je wereld in stort en hoe God boven alles staat om voor jou te zorgen en er voor je te zijn.

Formaat:60x50cm

Not alone. Schilderij met olieverf. Formaat: 60x50cm

€ 265,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen