Webshop

Heeft u zelf een tekening of schilderij in gedachten? Laat het mij weten dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

Als u vragen heeft kunt u contact met mij nemen.

Mail: judith@royaltyfineart.com

Telefoon: 0621909853

Sinds kort verkoop ik afdrukken en kaarten van mijn werk! Afdrukken kunt u vinden en bestellen via deze website: judith+kayadoe. Of u kunt iets bestellen door een berichtje te sturen naar judith@royaltyfineart.com 

 

 

I have prints, original art, and my art printed on all kinds of products available on: https://fineartamerica.com/art/judith+kayadoe

 

If you see a work of art in my webshop you would like to order or if you want to commission me, please sent an email to: judith@royaltyfineart.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Boek

Evidence of Hope 

A Personal Healing Journey Captured with Art

 

Van jongs af aan zat ik gevangen in het satanisme, ik wist niet beter dan dit totdat ik oud genoeg was om te studeren en op kamers te gaan. Ik kampte met zoveel fysieke en mentale problemen dat ik niet meer wilde leven. God had andere plannen met mij en leidde iemand op mijn pad die naar dezelfde school ging als ik. Om een lang verhaal kort te maken, deze persoon (nu mijn man) hielp me samen met Jezus uit het satanisme te breken en we hebben een aantal bizarre en extreem moeilijke jaren doorgemaakt. In deze periode kwamen veel onderdrukte herinneringen terug en begon ik aan een lange, moeilijke weg van genezing en bevrijding samen met Jezus om alle schade te herstellen die was aangericht in de jaren dat ik gevangen zat in het satanisme. Hij hielp me bij elke stap van mijn genezingsproces en wist precies wat er moest gebeuren. En nu ben ik een totaal ander mens! Tijdens deze genezingsreis had ik veel gesprekken en ontmoetingen met Jezus. Een aantal daarvan heb ik in dit boek vastgelegd in de vorm van tekeningen met verhaaltjes. Dit boek is dus een soort dagboek met kunst, de verhalen zijn geen fictie; het zijn echte momenten die ik heb vastgelegd. Ik hoop dat dit boek bemoediging, hoop, troost en genezing zal brengen. En ik hoop dat je door dit boek zult weten dat Jezus nooit ver weg is, maar juist heel dichtbij.

 

Het boek is in het engels! Nederlandse versie is op dit moment nog niet beschikbaar

 

€26,50

Verzendkosten €3,50

Jesus in your storm

 

Schilderij met Old Holland olieverf. Formaat 100x120cm.

 

Ik wilde graag uitbeelden dat Petrus ooit op het water liep. Wij hebben dit fysiek misschien nog nooit gedaan maar als we volledig onze blik op Jezus gericht houden terwijl alles om ons heen onrustig, eng en bedreigend is. Hebben we hetzelfde geloof als Petrus had. Namelijk dat niets onmogelijk is met Jezus. Het is zo makkelijk om om je heen te kijken en onder de indruk te raken van duisternis. Maar het maakt niet uit wat duisternis aan het doen is. Het maakt uit wat God aan het doen is.

 

Hebrews 12

And let us run with perseverance the race marked out for us, 2 Looking unto Jesus the author and finisher of our faith

 

€2350,-

Open Up let the light in

 

Schilderij gemaakt met oud Holland olieverf.

Formaat: 40 x 50cm

 

Mooi schilderij van een zwanen familie. In dit schilderij heb ik veel aandacht besteed aan licht en donker, warme en koele kleuren. Het is een fris schilderij waarbij het hoofdonderwerp er duidelijk uitspringt. Een echte eye catcher en een aanvulling in uw interieur. 

 

775

Verzendkosten 11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden

 

(De lijst op onderstaande foto is beschikbaar)

Amazing Grace

 

Schilderij met old Holland olieverf. Formaat 70x90cm

 

Amazing grace how sweet the sound that saved a wretch like me. 

I once was lost but now I’m found. 

Was blind but now I see.

 

© Amazing grace- John Newton

 

Ik kan een hele preek gaan schrijven maar ik hou het gewoon persoonlijk. Voordat ik Jezus echt persoonlijk leerde kennen, waren er een hoop dingen mis met mij. Ik had constant stemmen in mijn hoofd en ik zag demonen om me heen. Ik had jaren lang elke dag migraine. Ik sneed mezelf, gooide regelmatig kokend water over me heen en deed andere bizarre dingen omdat ik niet kon omgaan met wat ik van binnen voelde. Ik was suïcidaal, worstelde met (verdrongen) trauma’s, depressief en de lijst gaat nog even door. 

Toen ontmoette ik mijn man, hij liet mij zien wie Jezus echt is en ik leerde Jezus op een heel persoonlijke en intieme manier kennen. Jezus heeft mij gered uit het satanisme en van alle andere bovengenoemde dingen. 

Ik kwam uit de duisternis, ben schoongewassen met Zijn bloed en ben nu een kind van het Licht i.p.v duisternis. De oude ik is dood en nu ben ik een compleet ander persoon!

 

Ik weet dat ik niet de enige ben. Er zijn heel veel mensen compleet veranderd door de intense liefde van Jezus. Ik mag daar één van de getuigenissen in zijn.

 

My chains are gone, I’ve been set free

My God my Savior has ransomed me,

And like a flood His mercy rains,

Unending love, amazing grace

 

© Amazing grace

 

€995,-

Masterpiece

 

Deze tekening heb ik gemaakt met Faber Castell Polychromos kleurpotloden.

Formaat: 35,5x 51cm

 

Wat ik mooi vind aan deze tekening is dat ik gemerkt heb dat iedereen er iets anders uit haalt voor zichzelf. Voor iedereen spreekt het op zijn/haar eigen manier.

Wat ik met deze tekening wil uitbeelden is wat er gebeurd als je probeert iemand anders te zijn of als je bijvoorbeeld gepest wordt. Langzaam zul je je eigen unieke kleuren verliezen, jezelf kwijtraken en je gevangen voelen. (Als je goed kijkt zie je dat er in het linkeroog iemand gevangen zit) Iedereen is een klein puzzelstukje en heeft een unieke positie/taak in Gods enorme plan. Je hele leven zul je groeien en bloeien en ontdekken wie je echt bent. En als je echt ontdekt wie je bent en wie je bent in Jezus kun je je zo vrij en licht voelen als een vlinder. Je zult blij kunnen zijn voor anderen als ze ergens in uitblinken, je voelt niet meer de behoefte om jezelf te vergelijken met de onzekerheid die daarmee gepaard kan gaan en het idee dat je niet goed genoeg bent zoals je bent. Dit is precies wat de wereld om ons heen constant communiceert. Je bent nooit goed genoeg ... Gelukkig is dit niet hoe God werkt en naar ons kijkt. Er is er maar een zoals jij en je bent perfect! Probeer jezelf niet te veranderen maar vind jezelf en ontdek wie je bent. Niets is mooier dan dat! 

 

€320,-

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden 

Handgeschilderd denim jasje (zwaan)

 

Prachtig en uniek spijker jasje. Ik heb de afbeelding er zelf op geschilderd met speciale verf zodat het goed gehecht is aan het jasje en blijft zitten als je hem wast. Het jasje is maat M van het merk Only en is zo goed als nieuw.

Ik doe dit ook in opdracht, dus heb je zelf een jasje, broek of...? En wil je dat ik er iets moois van maak? Stuur dan even een mailtje en laat me weten wat je in gedachten hebt.

 

*Advies voor het wassen: op een lage temperatuur tot maximaal 40C, ik raad aan om er geen andere kledingstukken bij te doen i.v.m. schuren tegen de afbeelding. 

 

€ 95,00

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden

Dream

 

Tekening gemaakt met Faber Castell Polychromos kleurpotloden. 

Formaat: 35x45cm

 

Profetische tekening over dromen. Toen ik de beelden kreeg voor deze tekening had ik de indruk dat God iedereen wil uitdagen om te dromen. Niet klein maar juist groot! Net als kinderen die makkelijk geloven dat alles mogelijk is, zo wil God ook dat wij naar deze wereld kijken. Wij zijn Gods kinderen en voor Hem is niets te gek of te groot. Ik heb alle seizoenen verwerkt in deze tekening, als symbool voor het onmogelijke en omdat ik het idee heb dat het niet uitmaakt in welk seizoen je zit in je leven. Droom voor jezelf en de wereld om je heen! 

 

€ 315,00

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden

Brilliant Creator

 

Tekening met Faber Castell Polychromos kleurpotloden.

Formaat: 35,5x51 cm

 

Grote, kleurrijke tekening van een papegaai. Tijdens het maken van deze tekening werd ik er bij stilgezet hoe ongelooflijk veel aandacht God besteed aan ieder schepsel dat Hij maakt. Vandaar de titel Brilliant Creator. 

 

 

€ 285,00

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden

Handgeschilderd denim jasje 

 

Prachtig en uniek spijker jasje. Ik heb de afbeelding er zelf op geschilderd met speciale verf zodat het goed gehecht is aan het jasje en blijft zitten als je hem wast. Het jasje is maat M van het merk Benetton jeans en is zo goed als nieuw.

Ik doe dit ook in opdracht, dus heb je zelf een jasje, broek of...? En wil je dat ik er iets moois van maak? Stuur me dan een mailtje of vul het contact formulier in via deze site en laat me weten wat je in gedachten hebt.

 

*Advies voor het wassen: op een lage temperatuur tot maximaal 40C, ik raad aan om er geen andere kledingstukken bij te doen i.v.m. schuren tegen de afbeelding. 

€ 75,00

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden

Glorious

 

Tekening gemaakt met Faber Castell Polychromos kleurpotloden.

Formaat Formaat: 45cm bij 35cm. 

 

Prachtige kleurrijke tekening van twee colibries. Ik ben tijdens het maken van zulke tekeningen altijd erg onder de indruk van de kleuren en details. Zulke kleine beestjes met zoveel creativiteit en precisie gemaakt. Ik hoop dat u hetzelfde ziet als ik bij het kijken naar deze tekening! 

€ 285,00

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden

Catching eyes

 

Tekening gemaakt met Faber Castell Polychromos kleurpotloden.

 

Mooie tekening op een 35x30cm canson blad. De kleur van het papier zorgt voor een originele en authentieke uitstraling.

Vooral de beestachtige uitstraling van de ogen zullen de aandacht trekken van ieder die er naar kijkt.

€ 165,00

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden

New world vision

 

Tekening gemaakt met Faber Castell Polychromos kleurpotloden.

Formaat: 51x35,5 cm

 

Mooie grote frisse tekening gemaakt met kleurpotlood. Als ik denk aan de wereld zoals God het bedoeld heeft dan denk ik hieraan. Geen oorlog, geen vernielde natuur maar juist schoonheid in zijn volheid. Zonder angst in wat voor vorm dan ook. 

 

€ 265,00

Verzendkosten €11,50

 *Pakket wordt verzekerd verzonden

Lighthearted

 

Vrolijke, frisse, kleurrijke tekening gemaakt met Faber Castell Polychromos kleurpotloden op A4 formaat.

 

Filippenzen 4:6,7 Maak je nergens zorgen over, maar vertel in gebed aan God wat je nodig hebt. Dank Hem ook voor alles. Dan zal de vrede van God, die wij met geen mogelijkheid kunnen begrijpen, jullie hart en jullie gedachten beschermen in Jezus Christus.

 

€ 225,00

Verzendkosten €11,50

*Pakket wordt verzekerd verzonden