Over mij

Mijn naam is Judith Kayadoe en ik ben 29 jaar. Ik ben fulltime kunstenaar en vind het heerlijk om samen met Jezus kunst te maken. Ik heb hechte relatie met God en ik teken en schilder om Hem de eer te geven die Hij verdient. Het tekenen begon al toen ik klein was en ik deed het dan ook heel vaak. Ik heb geen gemakkelijke jeugd gehad. Van jongs af zat ik vast in satanisch ritueel misbruik. Gelukkig heeft Jezus me hier uit gered in de tijd dat ik op kamers woonde en aan het studeren was. Hij gebruikte iemand om mij hierbij te helpen die ik leerde kennen via een studentenvereniging en inmiddels zijn we een aantal jaren getrouwd en heel gelukkig met elkaar. De tijd dat ik uit het satanisme brak en de jaren daarna, was een ontzettend zware tijd. Samen met mijn man heb ik een aantal extreem moeilijke en bizarre jaren van bevrijding en genezing doorgemaakt. In die tijd leerde ik Jezus op een manier kennen waarvan ik niet wist dat dat mogelijk was en begon ik een heel hechte relatie met Hem te krijgen, waarbij ik leerde en ontdekte dat God ook echt terug praat en ik dus met elke vraag en ieder probleem bij Hem terecht kan en echte ontmoetingen kan hebben! Jezus hielp me bij elke stap in mijn genezingsreis en beetje bij beetje begon ik dingen te verwerken. Ik zit nog steeds in dat proces, maar ik kan nu al zeggen dat ik een totaal ander persoon ben! Een heleboel stukjes van mij zijn inmiddels weer tot leven gekomen en hebben genezing ontvangen. Deze hele situatie van het uitbreken uit het satanisme zorgde er ook voor dat ik gedwongen werd mijn studie stop te zetten vanwege alles wat er op me af kwam. Het duurde dan ook niet lang voordat ik volledig instortte. Ik denk dat je het kunt vergelijken met zoiets als een burn-out maar dan keer tien qua heftigheid. Ik ben dan ook nog steeds bij lange na niet zo energiek en fit als een gemiddeld persoon van mijn leeftijd. Maar ik ga gelukkig nog steeds langzaam vooruit.

 


Na een tijdje toen het lichamelijk wat beter ging, zei God tegen mij en mijn man dat we moesten investeren in het talent dat Hij mij had gegeven; tekenen en schilderen. Dus kochten we wat kunstbenodigdheden van goede kwaliteit en begon ik begon weer dingen te maken (voor zover ik dat kon). In die tijd ben ik ook begonnen met olieverf. Ik werd er heel blij van om weer te tekenen en te schilderen en de wens om kunstenaar te worden die ik al had sinds ik klein was, begon terug te komen. Na verloop van tijd leerde Jezus me hoe ik samen met Hem profetische kunst kan maken en ik ontdekte ook dat ik op een intieme manier verbinding kan hebben met Hem als ik teken of schilder en Hij het kan gebruiken om er doorheen te werken in mij of andere mensen. Een aantal jaar later begon ik opdrachten aan te nemen en dat doe ik nu nog steeds. Ik teken portretten van mensen en dieren en maak ook profetische en christelijke schilderijen. Dankzij Social media wordt mijn kunst veel gezien en heb ik volgers van over de hele wereld. Het gebeurd dan ook regelmatig dat ik een tekening, schilderij of print naar het buitenland moet verzenden.

Mijn eerste boek!

Tijdens deze genezingsreis waar ik in zit, heb ik veel ontmoetingen met Jezus gehad (en heb ik nog steeds) en kreeg het gevoel of de behoefte om er een vast te leggen in de vorm van een tekening. Dus dat deed ik en vervolgens zei God dat Hij wilde dat ik het op sociale media zou delen. Ik vond het eng om dit te doen, maar ik deed het toch. Hierna maakte ik steeds meer van zulke tekeningen en deelde ze op sociale media. En toen begon God me uit te dagen om ook het verhaal erbij te schrijven dat hoort bij iedere tekening over de ontmoetingen met Jezus. Ik vond dit nog veel enger en kwetsbaarder, maar ik deed toch ... Ik dacht dat ik de laatste persoon was die iets kon schrijven en dat ik mijn gevoelens, gedachten en emoties al helemaal niet onder woorden kon brengen, maar Jezus zei dat Hij me zou helpen. Dus ik bleef tekenen, schrijven en delen op sociale media.

Ik kreeg berichten van mensen over de hele wereld die om prints en kaarten vroegen en me vertelden dat God mijn kunst en verhaal had gebruikt om hen genezing, bemoediging en hoop te brengen.

Toen ik een hele reeks tekeningen en verhalen had, vertelde God me dat ik er een boek van moest maken in het Nederlands en in het Engels. Inmiddels is de engelse versie af en heet Evidence of Hope; A personal Healing journey Captured with Art. De Nederlandse versie gaat ook nog een keer komen. 

Evidence of Hope

Uiteraard is de engelse versie beschikbaar. Je kunt hem bestellen in mijn webshop of door mij een mailtje te sturen: judith@royaltyfineart.com

Vind u het leuk om mij te volgen? Dat kan! Hieronder staan een aantal opties:

*Youtube: UCcvBL87zqBRycR0ovQXqj2A

*Facebook: https://m.facebook.com/royaltyfineart/?ref=bookmarks

*Instagram: Judith_royaltyfineart.com